Rizoden | Diensten
20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
Value Customization

Het vertalen van inzicht in klanten naar klantwaarde. Wij identificeren nieuwe mogelijkheden voor bestaande en nieuwe markten en vertalen deze naar resultaat.

Business Prototyping

Het ontwikkelen van producten en diensten die klanten echt willen. Wij visualiseren de patronen waarlangs een organisatie waarde creëert, levert en behoudt.

Organizational Design

Het ontwerpen van onderscheidende businessmodellen met impact. Wij creëren maximale speelruimte door het vergroten van slagkracht en focus vanuit eenvoud.

Cultural Development

Het verbinden van cultuurwaarden met de merkidentiteit. Wij verhogen de productiviteit door de inzet, motivatie en betrokkenheid van medewerkers te vergroten.

Werkwijze

Wij gebruiken design denken om ideeën te vertalen naar kansen. Hiervoor brengen we behoeften van mensen in beeld en creëren ruimte voor innovatie. Via een proces van co-creatie, prototyping en feedback ontwerpen wij producten en diensten die betekenisvol zijn.

Via slimme communicatie waarin beleving centraal staat realiseren wij duurzame groei. Wij ontwerpen authentieke merkverhalen die we via corporate storytelling zichtbaar en voelbaar maken. Via een tastbare campagne creëren wij momentum en versterken loyaliteit.

Value Customization0

Business Prototyping0

Organizational Design0

Cultural Development0

Van idee naar impact

Design, innovatie en strategie gaan bij ons hand in hand. Vanaf de start doorbreken wij het automatisme en vergroten het perspectief van collectief handelen. Daarbij stimuleren we jou om zoveel mogelijk zelf te doen. Wij kijken breder, denken tegen de stroom in en kiezen liever de onbegane paden dan de makkelijkste weg.

Idee

Omzetten van ideeën in nieuwe kansen.

Ontwerp

Visualiseren van opties in een ontwerp.

Prototype

Tastbaar maken van het eerste concept.

Feedback

Verbinden aannames met behoeften.

Strategie

Keuzes vertalen naar een groeistrategie.

Impact

Concreet maken van acties in resultaten.